Mobile Medicals

Er du arrangør til en begivenhed?

Tilbyd dine gæster at få en coronatest til dit næste arrangement

beskyt jer mod COVID-19

Vi har gjort det nemt for mange:

MobileMedicals har udført test hos Halsnæs Kommune

Vi tilbyder flere forskellige muligheder

Vær i kontrol og understøt sikkerheden som arrangør

Køb

"test selv"

til dit arrangement

Er du arrangør til et større event og vil gerne være sikker på, at det ikke skal være et hotspot for Covid-19? Mobile Medicals tilbyder selv test, hvor du har muligheden for at købe selv test til alle arrangementets gæster, så der ikke er nogen, der deltager, mens de er smittet med Covid-19 eller en af varianterne. 

Skab sikkerhed og tryghed, der er skræddersyet til jeres event og vær med til at passe på vores samfund uden at gå på kompromis med fysisk nærvær.

gør dit arrangements

cirkler

sikre

Dit event skal være sikkert. Fokus skal være på at have et spændende arrangement uden bekymring eller usikkerhed blandt dine gæster. Derfor kan du med hjælp fra MobileMedicals være med til at sikre smittefrie arrangementer ved at købe vores “test selv”, som er en kviktest til dine gæster. 

På den måde kan du som arrangør være tryghedsskabende for dine gæster og deres cirkler. Er alle gæster testet inden arrangementets start, så fjerner i risikoen for nye smittekæder.

gør dine

Arrangementer

sikre

I alt for lang tid har arrangementer og events været aflyst på grund af Covid-19, men endelig kan vi samles igen. Det betyder dog ikke, at Covid-19 ikke længere er en del af vores hverdag. Vi skal altså fortsat lade os teste, og du kan som arrangør være med til at sikre dine gæsters sikkerhed. 

Bestil det antal af kviktest, som dit arrangement har behov for og undgå at  dine gæster bliver smittet med Covid-19. Det er både effektivt og tryghedsskabende for dig og dine gæster.

 

sikker arbejdsplads

Med MobileMedicals
får du

antigentest

Kviktesten udføres yderst i næsen ved at rotere nogle gange. Det er nemt og hurtigt med minimalt gene. Testen er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelsen, så I kan sende jeres medarbejdere videre med god samvittighed.

Svar efter 5 min

Testbilen ankommer til din arbejdsplads efter aftale og udfører test. Resultat af testen fremvises inden for 5 minutter, så effektivisering og sikkerhed er i top for dig og dine medarbejdere

Indgår i dit Coronapas

Alle, der bliver testet af os, får tilsendt et link til et digitalt Coronapas. Du har nu adgang til en dokumenteret test og testresultat via din mobile enhed. Så er der ingen tvivl om smittespredning på jeres arbejdsplads.

99,2% sikkerhed

Testen udføres som en næsepodning, hvor en vatpind føres op i den yderste del af næsen og bliver roteret om sig selv nogle gange. Den har dermed minimalt ubehag. Testen, der anvendes, er 1 af 2 godkendte test i Danmark - den samme som for eksempel myndighederne i Norge anvender. Den er godkendt og har en sikkerhedsprocent på 99,2 %

sundhedsfagligt

Vores medarbejder er oplært efter gældende retningslinjer fra Statens Serum Institut i korrekt prøvetagning, hygiejne og brug af værnemidler under kontrollerede og beskyttede forhold. Vi går ikke på kompromis med vores personale, og det skal I heller ikke. Derfor er alle oplært i netop denne prøvetagningsmetode.

John's speaches

Bestil testbil til din virksomhed

  • Vores mobile testteams kommer ud til din virksomhed og foretager lokale smittetest af jeres medarbejdere, studerende, kursister, kunder mv.  
  • I kan dermed forblive på forkant med smitte på jeres arbejdsplads og være med til at skabe sikre rammer for alle i og omkring jeres virksomhed uden at gå på kompromis med fysisk nærvær ved arrangementer, events og lignende. 
  • I trygge hænder udføres test på få minutter af faglig uddannet personale og giver testsvar inden for 5 minutter.
  • Digital Corona dokumentation tilbydes til hver enkel testperson, som bevis på testens resultat. Dette resultat kommer ligeledes til at fremgå i diverse Covid-apps, så resultatet er også gældende uden for arbejdsregi. 

Bevæg dig i sikre cirkler

MobileMedicals står parat til at hjælpe dig og din virksomhed med at stoppe smittespredningen. Mobile Medicals testkits er et supplement til den offentlige strategi og anbefalinger fra myndighederne. Vores mission er dermed at bidrage til allerede iværksatte initiativer, så vi fra Mobile Medicals kan hjælpe dig med at passe på dine medarbejdere og kunder. Kun ved at bidrage alle sammen kan vi sikre hinandens og samfundets kollektive sikkerhed. 

I alt for lang tid har vi gået på kompromis med fysiske arrangementer og events, men ikke mere. Med Mobile Medicals ved hånden får jeres arbejdsplads nu mulighed for trygt og sikkert at holde møder og events  med medarbejdere og kunder uden usikkerhed. Book derfor en testenhed til dit næste arrangement.  

Bevæg dig trygt i sikre cirkler, så vi sammen kan bryde smittekæderne.

 

John's speaches

vi skaber sikre cirkler

vi har udført test af

Testede personer
1
Besøgte arbejdspladser
1

beskyt jer mod COVID-19

vil i have et sikkert arrangement?

Hvis I ønsker at

Få udført test

Hvis I ønsker at

Lave selvtest

kontakt os

Hvis I skal holde et arrangement, event eller møde på jeres arbejdsplads og vil være sikre på, at sikkerheden er i top, så tøv ikke med at kontakte os.

telefon

+45 31 18 87 53

email

kontakt@mobilemedicals.dk

adresse

Gersonsvej 69
2900 Hellerup