Mobile Medicals

beskyt jer mod COVID-19

Invester i din arbejdsplads, køb CE-mærkede kviktest

Testene er godkendt af lægemiddelstyrelsen.
Sælges KUN til virksomheder – Intet salg af kviktest til private. Beskyt dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Hvis I ønsker at

lav test selv

vejledning i korrekt udførsel

Så simpel er selV test

beskyt jer mod COVID-19

vi sikrer i får et effektivt flow

Bestil antigentest

Aflæg bestilling af ønsket antal til virksomheden. Vi tilbyder markeds enkleste og billigste test:
20 stk. antigentest til 696 DKK ekskl. moms.
(34,80 DKK ekskl. moms pr. test)

Af erfaring anbefaler vi, at I udfører test 2 gange ugentligt. Vi leverer indenfor 3-4 hverdage.

Vi oplærer medarbejdere

Testene skal udføres af oplærte nøglemedarbejdere. Derfor inkluderer opstarten et online webinar for korrekt udførsel af test, samt registrering og indberetning til SSI.
I kan derved oplære og træner jeres egne nøglemedarbejdere sikkert og korrekt i podning.

indberetning til ssi

Ved indberetning af testresultaterne til Statens Serums Institut, SSI, registreres i som virksomhed i MobileMedicals database. Via virksomhedslogin indberettes testresultaterne.

Resultatet kan ses direkte på sundhed.dk eller i app’en 'Min Sundhed', og fremvises som gyldigt Coronapas i 48 timer.

Registrering - WEBINAR

Ved oplæring af nøglemedarbejdere, kan i sikkert udføre test af egne medarbejdere i virksomheden. 

Ved køb registreres i som virksomhed med et virksomhedslogin, hvor i får tilgang til et online webinar. Her oplæres i korrekt og sikkert til udførsel af podning, samt indberetning af testresultater til SSI. 

!!OBS!! TEST købes seperat her på siden.

DKK 995,00 ekskl. moms

kviktest - lav selv test

20 stk. RapiGen Antigen (Ag) Test med lille podehovede

Testen udføres med vatpind der føres ind via næsen og roteres 4-5 gange i næsekammeret (Nasal Cavity). Vi anbefaler at testen udføres i begge næsebor.

Denne antigentest kendes for at have et mindre vathovede. Nem og enkel at bruge.

!!OBS!!
Kræver “REGISTRING – WEBINAR” for at kunne indberette svar til SSI

DKK 396,00 ekskl. moms
Godkendt test af sundhedsstyrelsen

Pålidelig coronatest uden ventetid

Testen er et supplement til den offentlige strategi imod smittespredning. Testmetoden er af høj kvalitet, og er 1 af flere godkendte. Netop denne test anvendes officielt i en række lande, bl.a. Norge. Testen bliver brugt landsdækkende i Danmark.

MobileMedicals har udført test hos Halsnæs Kommune

kviktest til virksomheder

beskrivelse

Kviktest er en antigentest til næsen, for at påvise COVID-19 virus. Testen udføres nemt og hurtigt, med svar inden for 5 min. Testen er CE-mærket og godkendt af lægemiddelstyrelsen.

Denne nasal vatpindeprøve (næsetest) er en test, der kontrollerer for vira og bakterier, der forårsager luftvejsinfektion. Testen anvendes derfor som supplement til en offentlige teststrategi for at hjælpe virksomheder med at diagnosticere COVID-19. Testen påvises via celler fra ens næsebor, som påviser virusproteiner i næsen. Dette gøres ved podning med vatpind 2-3 cm inde i næsen. Specifik brugsanvisning følger med, og kan også downloades online. Kviktesten aflæses visuelt, og kræver intet udstyr eller andre analyseinstrumenter end hvad der følger med i pakken.

Ved positivt prøvesvar: Du ER smittet med COVID-19 virus.
Ved negativt prøvesvar: Du er sandsynligvis IKKE smittet med COVID-19 virus.

Fordele ved kviktest:
Testen er ideel for virksomheder der ønsker at tage en test forud for en bestemt begivenhed eller fysisk fremmøde. Testen er særligt velegnet for virksomheder, institutioner og andre arbejdspladser, der ønsker at tilbyde kontinuerlige medarbejdertests. Testen kan udføres hvor som helst, når som helst. Det gør det nemt og tilgængeligt for medarbejderne at foretage en kviktest inden arbejde, så du hurtigt og effektivt kan sikre en tryg og sikker arbejdsplads, imens smittespredningen mindske. I kan nu som virksomhed eller arbejdsplads anvende og udbyde godkendte CE-mærket kviktests, og løbende teste jeres medarbejdere.

effektiv kviktest

vejledning

En antigentest er en kviktest. Testen udføres på teststedet og giver et hurtigt testresultat, så hverdagens kan fortsættes trygt. Testen påviser virusproteiner i en celleprøve via en immunkemisk test, som foretages ved næsepodning. Dette sker ved at virusantigenerne fastholdes til en membran ved hjælp af antistoffer, der er specifikke mod Covid-19.
Anvendelse: Produktet er beregnet til kvalitativ detektion af antigen mod Covid-19 i kliniske prøver (næsepodning). Læs brugsanvisningen omhyggeligt, før testen udføres. Testen skal udføres af oplært personale på arbejdspladsen. Producent: RapiGEN INC.
Kilder og datablad: