Mobile Medicals

beskyt familien mod COVID-19

Køb hjemmetest fra MobileMedicals og få testet hele familien for Covid-19

Vores test er godkendt af Lægemiddelstyrelsen

Hjemmetest

til hele familien

vejledning i korrekt udførsel

Så simpel er selV test

bidrag til sikkerheden i familien

hjemmetesten sikrer jer inden familiemiddage, fødselsdage eller andre begivenheder

Bestil hjemmetest

Med en hjemmetest fra MobileMedicals kan hele familien nu blive testet for Covid-19 hjemme i stuen. Undgå lange køer ved kvikteststeder eller køreture til de lokale PCR-testcentre inden I skal samles hele familien eller holde et familiearrangement.

Vær med til at passe på familiens bedsteforældre, udsatte eller dem med særligt vigtige samfundsfunktioner med hjemmetest fra MobileMedicals.

Hjemmetesten er en kviktest

Hjemmetesten fra MobileMedicals er en test, du og familien i ro og mag kan foretage hjemme i jeres stue. Ved køb af hjemmetesten får I alt materiale med til at foretage testen samt en vejledning, hvis I skulle være i tvivl om noget.

Hvis der på trods af dette stadig skulle være spørgsmål, som I sidder tilbage med, så tøv endelig ikke med at kontakte os her.

Hvad går kviktesten ud på?

Kviktesten er også kendt som en antigentest. Antigentesten udføres yderst i næsen ved at rotere nogle gange. Testen er derfor både nem at foretage, hurtig at få overstået og med minimal gene. 

Derudover er vores antigentest CE-mærket og godkendt af Lægemiddelstyrelsen, så jeres familie kan mødes med god samvittighed.

kviktest til private

RapiGen Antigen (Ag) Test med lille podehovede

Vælg antallet af test du ønsker i din pakke. 

Testen udføres med vatpind der føres ind via næsen og roteres 4-5 gange i næsekammeret (Nasal Cavity). Vi anbefaler at testen udføres i begge næsebor.

Denne antigentest kendes for at have et mindre vathovede. Nem og enkel at bruge.

5 stk. af DKK 145,- inkl. moms
10 stk. af DKK 275,- inkl. moms
20 stk. af DKK 495,- inkl. moms

sikker arbejdsplads

Med MobileMedicals
får du

antigentest

Vores test udføres yderst i næsen ved at rotere nogle gange, så det er præcis, som I kender det fra kviktestcentre. Det er nemt og hurtigt med minimalt gene. Testen kontrollerer for vira og bakterier, der forårsager luftvejsinfektion.

Svar efter 7 min

Testen fungerer nøjagtigt ligesom ved kviktestcentrene, men her kan du allerede aflæse dit resultat 7 minutter efter podningen. Vores test gør det muligt for dig og din familie at fortsætte jeres travle hverdag uden yderligere tidspres, men med hensyn til hinandens sikkerhed.

Test familien selv

Det er nu muligt for private at teste selv. Hjemmetestens formål er alene at sikre jeres familie, så I kan mødes uden bekymring for smitte. På denne side finder I både en video af, hvordan testen skal foretages samt en uddybende vejledning, som I kan downloade her på siden.

99,2% sikkerhed

Testen er en næsepodning, hvor vatpinden føres op yderste i næsen og bliver roteret om sig selv 5-6 gange. Testen er dermed ikke ubehagelig at foretage. Vores test er 1 af 2 godkendte test i Danmark og den samme som myndighederne i Norge anvender. Den er godkendt af Lægemiddelstyrelsen og har en sikkerhedsprocent på 99,2 %

Skab tryghed

Vær fælles i familien om at skabe tryghed og sikkerhed for hinanden, men også for dem I omgås med uden for familiens cirkler. Vi skal alle bidrage til den kollektive sikkerhed og brydningen af smittekæder - men det behøver ikke at være svært eller tage lang tid. Derfor har vi gjort det muligt, at I privat kan hjemmeteste, så I kan passe på hinanden og andre.

John's speaches

Sørg for at din familie Bevæger sig i sikre cirkler

Kviktesten fra os er et supplement til den offentlige strategi og myndighedernes anbefalinger. Hjemmetesten kan bidrage til at beskytte lidt flere ved at gøre det nemmere at teste. 

Teststederne kan i perioder være travle og tiderne kan være booket flere dage i forvejen. Derfor kan I købe vores hjemmetest, hvis dig og din familie gerne vil være helt sikre på, at sikkerheden er i top til et familie arrangement.

Hos Mobile Medicals er det vores mission at bryde smitteklæder og bidrage til den samfundets sikkerhed. Beskyt samfundets udsatte og den kollektive sikkerhed ved at teste dig og din familie. 

kontakt os

Vi er klar over, at der kan være mange spørgsmål forbundet med en hjemmetest, så hvis du eller din familie sidder tilbage med nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os over enten e-mail eller telefon. 

telefon

+45 31 18 87 53

e-mail

kontakt@mobilemedicals.dk

adresse

Gersonsvej 69
2900 Hellerup